Benitez is hard voor zijn opvolger bij Liverpool

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Benitez is hard voor zijn opvolger bij Liverpool
Foto: © SC

Rafael Benitez (foto), de huidige trainer van Inter Milaan en vorig jaar nog aan de slag bij het zieltogende Liverpool, is hard voor zijn opvolger Roy Hodgson op Anfield. "De man praat over dingen waar hij helemaal niets van afweet", aldus de

Rafael Benitez ziet vanuit Milaan dat het van kwaad naar erger gaat met Liverpool. Zijn opvolger Roy Hodgson krijgt de volle laag van de Spanjaard. "Ik heb niet de indruk dat de heer Hodgson het goed begrijpt. Het wordt iedere persconferentie erger en erger. Hij praat over dingen waar hij niets van afweet. Misschien is het zo omdat hij nog niet zo lang bij Liverpool is. Wij vochten voor de fans, voor de club en voor onze spelers. Blijkbaar schijnt hij dat niet te begrijpen", is Benitez keihard.

Benitez vond ook het transferbeleid van Hodgson vreemd. "Hij heeft met tien miljoen pond maar liefst negen nieuwe spelers gehaald. Ik heb de ploeg verlaten met een spelersgroep die een totale waarde heeft van zowat 300 miljoen pond en dertien internationals", aldus nog Benitez die momenteel in Londen is voor het CL-duel met Inter op Tottenham Hotspur.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties