Martin Jol wil Theo Janssen naar Amsterdam halen

Steven Lammens
| 3 reacties
Martin Jol wil Theo Janssen naar Amsterdam halen
Foto: © SC

Twente-middenvelder Theo Janssen staat in de belangstelling van Ajax Amsterdam. Of de Amsterdammers de 29-jarige linksvoetige middenvelder kunnen aantrekken, is nog maar de vraag?

Theo Janssen, de linksvoetige middenvelder van Twente, heeft aangegeven dat hij een nieuw avontuur wel ziet zitten. Ajax-trainer Martin Jol ziet de 29-jarige middenvelder graag naar Amsterdam komen. Hij ziet in hem de ideale versterking voor het middenveld, waar hij een tekort heeft aan linksvoetige spelers.

Of het tot een transfer naar Amsterdam zal komen, is nog maar de vraag, gezien Janssen nog een contract heeft tot 2014 bij de Tukkers. Janssen zegt: "Als ik ga, dan ga ik naar het buitenland. Veel hoger dan FC Twente kan in Nederland niet. En als ik eerlijk ben, dan heb ik de competitie in Nederland ook wel een beetje gezien."

Theo Janssen wil zich dus opnieuw storten in een buitenlands avontuur.  De 29-jarige Nederlander speelde reeds in het buitenland bij Racing Genk, maar die samenwerking werd geen succes, gezien hij maar tot vijftien gespeelde wedstrijden kwam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties