De Vlieger: "Belangrijkere dingen dan Europa"

Nico Wieme
| 11 reacties
De Vlieger: "Belangrijkere dingen dan Europa"
Foto: © SC

Geert De Vlieger kon niet voorkomen dat Club Brugge de boot inging tegen Dinamo Zagreb. De ouderdomsdeken van blauw-zwart wou achteraf niet te veel woorden vuilmaken aan de malaise waarin zijn team zich bevindt.

De ontgoocheling was groot bij Geert De Vlieger na de 0-2-nederlaag van Club tegen Dinamo. "We wisten op voorhand dat we deze match moesten winnen. We hebben twee goede kansen gehad voor de pauze en trokken met een goed gevoel de kleedkamer in. We hebben in de eerste helft niets weggegeven. Daarna is Dinamo hoger gaan spelen, dreigden ze meer en creëerden ze ook kansen."

De Clubdoelman gaf toe dat zijn ploeg niet over de mentale veerkracht beschikt om een achterstand ongedaan te maken. "Na de 0-2 gingen de kopjes naar beneden en merk je dat zelfs hard werken niet loont om een resultaat te halen. Ik wil hier echter niet te veel woorden aan vuil maken."

"De Europese lente mogen we inderdaad vergeten, maar laat ons eerlijk zijn, op dit moment zijn er in Brugge belangrijkere zaken dan de volgende ronde in Europa halen. De druk zal zondag groot zijn tegen Anderlecht, maar dat is hier bij elke match zo. We kunnen die enkel wegnemen door resultaten neer te zetten", besloot De Vlieger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties