Gillet: "Een gelijkspel bij Zenit moet mogelijk zijn"

Gillet: "Een gelijkspel bij Zenit moet mogelijk zijn"
Foto: © SC

Anderlecht behaalde gisteren in Athene een punt. Een goed resultaat, al meent Guillaume Gillet wel dat dit er drie hadden moeten zijn. Hij blikt vooruit op de laaste twee wedstrijden.

Vooral de rol van Zenit Sint-Petersburg kwam ter sprake. "De vraag is hoe Zenit nu zal reageren met 12 op 12", aldus Gillet in HLN. "Zij zijn zeker van de eerste plaats. Laten ze de twee resterende wedstrijden aan zich voorbijgaan en gaan ze in de komende matchen roteren? Maar ook al speelt Zenit in de komende partijen met een veredeld invallerselftal, toch zal het nog steeds een goede ploeg blijven."

Om zeker te zijn van kwalificatie zal er gewonnen moeten worden tegen Hajduk Split en misschien is een gelijkspel tegen Zenit ook nog aan de orde. "Maar ik vind wel dat we met vertrouwen begin december naar Sint-Petersburg moeten afreizen. Een gelijkspel moet daar mogelijk zijn, gezien de omstandigheden."

"Ik zou niet graag willen dat we in onze laatste match, de thuiswedstrijd tegen Split, met het mes op de keel moeten spelen. Want dat zou pas link zijn. Het hangt er natuurlijk ook vanaf wat de uitslag op de volgende speeldag van het treffen tussen Split en AEK Athene zal zijn. Voor ons zou het het beste zijn mochten onze concurrenten gelijkspelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties