Van Nistelrooy leidt HSV naar de zege
Bram Coenen
| 0 reacties
Van Nistelrooy leidt HSV naar de zege
Foto: © SC

Hamburger SV heeft vanmiddag nog eens kunnen winnen. Het versloeg VfB Stuttgart na een spektakelmatch met 4-2 en klimt zo richting subtop.

Hamburger SV blijft dit seizoen voorlopig zwaar onder de verwachtingen, zodat de directie vanmiddag niets minder dan een zege eiste tegen het zwalpende VfB Stuttgart.

Piotr Trochowski bracht de thuisfans al vroeg in extase, maar na een doelpunt van Ciprian Marica was alles toch opnieuw te herdoen. Toch wist de thuisploeg de match nog voor de pauze in een beslissende plooi te leggen. Goals van Jonathan Pitroipa en Mladen Petric zorgden ervoor dat HSV met een comfortabele 3-1-voorsprong kon gaan rusten.

Christian Gentner bracht de spanning nog wel even terug in de tweede helft, maar Ruud Van Nistelrooy bezorgde de thuisploeg rond het uur toch definitief zekerheid omtrent de winst. HSV klimt door deze zege naar een gedeelde zesde plaats, voor VfB Stuttgart wordt de situatie steeds benarder met amper één puntje voorsprong op de nummer laatst Borussia Mönchengladbach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties