Van Geel : "Ik trek me situatie Willem II aan"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Van Geel : "Ik trek me situatie Willem II aan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat barslecht met Willem II. De eens zo trotse club uit Tilburg staat moederziel alleen op de laatste plaats in de eredivisie.

"Op een bepaald moment hebben de verkeerde mensen het voor het zeggen gekregen en zijn overduidelijk de verkeerde beslissingen genomen. Dat Toine van Mierlo na twintig jaar trouwe dienst aan de kant werd gezet en ze ook met Gerard Wielaert slecht zijn omgesprongen zei toen al genoeg. In die periode is de ellende begonnen", zegt Martin Van Geel, ex-technisch directeur bij Willem II in VI.

"'Altijd zijn ze een voorloper geweest. Een fantastisch stadion, geweldige faciliteiten. Willem II was een modelclub in Nederland, maar is uitgegroeid tot een club die symbool staat voor hoe het niet moet. Natuurlijk kun je die goede jaren niet altijd vasthouden, maar nu zijn ze wel heel ver weggezakt. Er zijn zoveel zaken waar je vraagtekens bij kunt zetten."

"Moussa Dembélé en Mounir El Hamdaoui hebben heel veel opgeleverd, maar die miljoenen zijn in verkeerde spelers gestopt. Ik was met Ajax in Brazilië toen ik opeens een scout van Willem II tegenkwam in São Paulo. Dat verbaasde me. Kort daarna haalden ze Leonardo Veloso."

In 1998 bereikte Willem II nog de groepsfase van de Champions League. Onze landgenoten Verhulst en Biemans spelen bij de club uit Tilburg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties