Villa-fans hebben het gehad met Houllier

Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Villa-fans hebben het gehad met Houllier
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gérard Houllier heeft zich niet populair gemaakt bij de fans van zijn team Aston Villa. Afgelopen maandag verloor Villa met 3-0 bij Liverpool.

De tegenvallende resultaten zitten de fans van Aston Villa hoog. Bovendien toonde Houllier maandag na de 3-0 nederlaag bij Liverpool openlijk zijn liefde voor zijn ex-club. "Als we van één team met 3-0 moeten verliezen, dan maar van Liverpool", zei de Franse coach na de match.

Maandag schudde hij de hand van verschillende Liverpool-fans, hij deelde handtekeningen uit en applaudisseerde voor het vak van de bezoekende fans. Een geste die bij de supporters van Aston Villa niet positief werd onthaald.

"Laat ik benadrukken dat ik er alles aan doe om deze club weer naar boven te helpen op de ranglijst. Niemand wil met 3-0 verliezen en als mijn uitspraken verkeerd zijn opgevat, dan bied ik daar mijn excuses voor aan. Ik zal de ervaringen bij Liverpool echter altijd met mij meedragen en daar haal ik nu ook profijt van bij Villa, maar ik focus me volledig op de club waar ik nu werk", reageerde Houllier op alle commotie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties