Brys: "De bond moet vandaag nog beslissen"

Brys: "De bond moet vandaag nog beslissen"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen is tot nu toe de meest getroffen club door het winterweer. Wij belden even met trainer Marc Brys hoe hij de situatie voor dit weekend inschat.

"Bij ons ligt het veld er goed bij, maar we weten ook niet wat er de volgende dagen nog gaat gebeuren", vertelde Brys aan Voetbalkrant.com. "Er moet ook gekeken worden naar de omstandigheden rond het veld. De toegangswegen liggen er allemaal bijzonder slecht bij en het gaat alleen maar kouder worden."

"Natuurlijk willen wij geen afgelasting, want we zitten al met vier wedstrijden die verschoven moeten worden, maar de Bond moet nu wel snel een beslissing gaan nemen. Vandaag nog liefst. Wij hebben vanavond en morgen nog een training, als het nu afgelast wordt kunnen we onze spelers op Kerstdag tenminste vrijaf geven."

Brys dringt dan ook sterk aan op een beslissing. "De sponsors, regelingen voor security, catering,... noem maar op. Als het vandaag nog afgelast wordt, is dat allemaal geen probleem. Bij de bond moeten ze zich nu eens afvragen of er in deze toestand van normaal voetbal gesproken kan worden. Er moet ook rekening met de supporters gehouden worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties