Interesse van Liverpool en Real Madrid voor Adebayor?

Yves Dekoning
| 10 reacties
Interesse van Liverpool en Real Madrid voor Adebayor?
Foto: © SC

Manchester City heeft de afgelopen jaren ettelijke miljoenen gespendeerd aan nieuwe spelers. Hierdoor vielen ook enkele "toppers" uit de boot. Liverpool hoopt er enkele op te vissen voor een prikje.

Liverpool FC lonkt naar enkele spelers die bij Manchester City uit de ploeg zijn gevallen. Zo was Adam Johnson vorig seizoen nog één van de uitblinkers, maar de jonge Brit komt niet meer aan spelen toe. Hij liet al eerder verstaan City te willen verlaten. Liverpool ligt op de loer.

Ook Emmanuel Adebayor zit bij City op een zijspoor. De Togolees was één van de sterren bij Arsenal, maar kon zich in Manchester niet doorzetten. Nu Edin Dzeko naar City komt, lijkt Adebayor helemaal overbodig te worden. Liverpool zou in de 26-jarige aanvaller een ideale partner voor Fernando Torres zien. Grootste struikelblok zullen de transfersom en de looneisen zijn. City betaalde anderhalf jaar geleden nog ruim dertig miljoen euro voor Adebayor en zal zijn spelers niet voor een appel en een ei verkopen aan een concurrent.  Naast Liverpool azen ook West Ham en Tottenham op Adebayor. Zelfs Real Madrid zou interesse hebben. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties