Fiorentina wil Mutu voor rechter slepen na nieuw incident

Maarten Van Bever
| 9 reacties
Fiorentina wil Mutu voor rechter slepen na nieuw incident
Foto: © SC

Adrian Mutu lijkt het helemaal verkorven te hebben bij Fiorentina. De club wil de spits voor de rechtbank slepen omdat hij woensdag zomaar de training verliet. Het is niet de eerste keer dat de wispelturige Roemeen met zijn werkgever in de clinch ligt.

"Hij is vertrokken na gesprekken met de club over zijn toekomst. Het is niet de eerste keer dat Mutu zich onbehoorlijk gedraagt. Hij toont een enorm gebrek aan respect voor het shirt van Fiorentina en daarom hebben we besloten gerechtelijke stappen te nemen", aldus een verklaring van Fiorentina.

Volgens diverse Italiaanse media had Fiorentina met Cesena een akkoord bereikt over een transfer, maar wilde de ex-speler van onder meer Chelsea alleen op huurbasis of transfervrij vertrekken. Fiorentina heeft Mutu per direct op non-actief gesteld, hij zit ook niet in de kern voor het duel tegen Bologna.

Mutu kwam de laatste jaren wel vaker negatief in het nieuws. De Roemeen is nog altijd miljoenen schuldig aan Chelsea-eigenaar Roman Abramovich vanwege contractbreuk. Hetzelfde kan hem nu bij Fiorentina overkomen. Daarnaast werd de spits ook al twee keer positief bevonden op het gerbruik van verboden middelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties