Chadli: "Standard deed me walgen van voetbal"

Chadli: "Standard deed me walgen van voetbal"
Foto: © SC

In een openhartig interview heeft Nacer Chadli toegegeven dat hij bijna gestopt was met voetballen. Zijn ex-ploeg Standard deed hem naar eigen zeggen 'walgen' van de sport.

Chadli doorliep de jeugdreeksen bij Standard. "Mijn laatste seizoen is zeer slecht verlopen", vertelde Chadli aan HNB. "Ik ben toen opzijgezet door de technische directeur. De trainer gaf me nog amper speelkansen en toen ik ineens aan de aftrap kwam, moest ik meteen presteren. Ik ben dan naar MVV getrokken. Dat laatste jaar heeft Standard me echt doen walgen van het voetbal. Ik wou stoppen met voetbal op hoog niveau, maar mijn familie en vrienden hebben me overgehaald."

"Het is misschien goed dat het zo gelopen is, anders zat ik nu misschien niet bij Twente. Veel spelers van mijn ploeg zijn gebleven en zijn niet doorgebroken. Alleen Carcela en Witsel, met wie ik acht jaar bij de jeugd heb gespeeld, hebben het gemaakt. En ook Legear is goed terechtgekomen. Het is misschien beter dat ik een andere, langere weg heb genomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties