Ronaldo: "In de bekerfinale tegen Barça scoor ik zeker"

Ronaldo: "In de bekerfinale tegen Barça scoor ik zeker"
Foto: © SC

Cristiano Ronaldo heeft nog geen prijs weten te veroveren sinds zijn komst naar Real Madrid. Daar kan binnen twee maand verandering in komen, maar dan moet wel Barcelona opzij gezet worden in de bekerfinale. Daar heeft hij echter alle vertrouwen in.

"Ik weet zeker dat wij gaan winnen en ik ga zeker scoren", aldus de immer bescheiden Ronaldo. Ik wil in beide wedstrijden scoren. De 5-0 nederlaag in Barcelona was een van de moeilijkst te verwerken nederlagen uit mijn loopbaan. Maar ik weet zeker dat we van die nederlaag hebben geleerd en we in de toekomst niet dezelfde fouten zullen maken."

Ronaldo en Messi keken elkaar woensdag in de ogen tijdens een oefeninterland tussen Portugal en Argentinië. Beide spelers pikten ook hun doelpuntje mee. "Tijdens de wedstrijd raakten we aan de praat, maar ook niet veel. Gewoon over normale dingen, niets speciaals. Messi is gekozen tot Wereldvoetballer van het Jaar en Barcelona is een van de beste teams ter wereld. Het zal moeilijk worden om te winnen, maar we hebben veel zelfvertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties