Biedt Juventus Borriello speelkansen?

Jelle Vereecke
| 23 reacties
Biedt Juventus Borriello speelkansen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marco Borriello is weer naar de bank verzeild geraakt. Een dispuut met Vincenzo Montella, de nieuwe trainer van AS Roma, zou aan de basis van het probleem liggen.

Borriello wordt door AC Milan uitgeleend aan AS Roma. Daar is hij nu op de bank beland, na een meningsverschil met trainer Vincenzo Montella. Bovendien zou de samenwerking in de spits met Francesco Totti, die zondag twee keer scoorde voor Roma, niet echt vlot verlopen.

Volgens La Gazzetta dello Sport zal Borriello daarom komende zomer zeker niet definitief de overgang naar Rome maken. Een terugkeer naar Milan lijkt onwaarschijnlijk, want ook daar hoeft de Italiaanse spits niet te rekenen op speelkansen.

Juventus zou een uitweg kunnen bieden. Vorige zomer leek Borriello al op weg naar Turijn, maar de club struikelde over de looneisen van de 28-jarige spits. Komende zomer zouden de onderhandelingen opnieuw opgestart kunnen worden. Juve toont overigens ook interesse voor Alexis Sanchez, die zich de afgelopen weken in de kijker van de Europese topclubs speelde. De Chileen van Udinese zou 30 miljoen euro moeten kosten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties