Mignolet: "We willen in de top tien eindigen"

Bart De Wilde
| 2 reacties
Mignolet: "We willen in de top tien eindigen"
Foto: © SC

Simon Mignolet staat met Sunderland op de dertiende plaats in de Premier League: "We willen in de top tien eindigen, maar dan moeten we wel beginnen te winnen."

Sunderland haalde uit zijn acht laatste duels slechts één punt. Met nog zes wedstrijden te spelen, staat de ploeg zes punten boven de gevarenzone. "We moeten het nu niet meer hebben over de punten die we lieten liggen, vertelt Simon Mignolet aan de BBC. We moeten vooruit kijken, om te beginnen naar Birmingham. Er is nog veel mogelijk."

"We zijn een jonge ploeg en missen op dit moment vertrouwen", verklaart de doelman. "Dat zou niet mogen, want we zijn allemaal profs. En als prof mag je niet met zenuwen spelen."

De oplossing is simpel volgens Mignolet: "De enige manier om uit deze negatieve spiraal te geraken is door positief te blijven. Deze groep heeft kwaliteiten en die moeten we tonen. Als je dat doet dan hoef je jezelf niets te verwijten."

"Ik heb al veel geleerd in mijn eerste seizoen", vertelt de ex-doelman van STVV over zichzelf. "Maar zolang we niet winnen, is mijn persoonlijke prestatie onbelangrijk."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties