Mönchengladbach verrast Dortmund

In de Bundesliga werd Borussia Dortmund verrast door Mönchengladbach. De hekkensluiter klopte in eigen huis de koploper met 1-0. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel tien minuten voor de rust.

Mönchengladbach heeft een goede zaak gedaan in de strijd tegen de degradatie. In eigen huis won het team van Daems met het kleinste verschil van Dortmund. Tien minuten voor de rust rondde de thuisploeg een counter af. Aanvaller Idrissou was sneller dan Subotic en schoof de bal  voorbij de kansloze Weidenfeller.

Dortmund ziet door de nederlaag Leverkusen naderen tot op vijf punten. Met nog drie duels voor de boeg kan het nog spannend worden. Mönchengladbach heeft door de zege nog een kleine kans op behoud in de Bundesliga.