Melissa Maes
| 1 reacties

Daniël Van Buyten en zijn ploegmaats walsten zaterdag over Sankt Pauli. Timmy Simons beleefde een minder leuke namiddag met Nürnberg.

Sankt Pauli – Bayern München 1-8

Zaterdag maakte Bayern München brandhout van de hekkensluiter in de Bundesliga. In de eerste helft stond het al 0-2 voor de Rekordmeister. Daniël Van Buyten pikte een kwartier voor rust zijn goaltje mee.

In de tweede helft ging Bayern nog een versnelling hoger spelen. In geen tijd stond het 0-5. Sankt Pauli vond ruim tien minuten voor tijd nog een gaatje. In de laatste vijf minuten maakten Robben en Ribéry hun tweede doelpunt van de match, Gomez was goed voor een hattrick.

Bayern München blijft derde met vijf punten minder dan de nummer twee Bayer Leverkusen.

Nürnberg – 1899 Hoffenheim 1-2

Timmy Simons stond met zijn ploeg Nürnberg  na een kwartier op voorsprong. Firmino kon de stand gelijk brengen voor de rust. In de tweede periode leek de match lang op een gelijkspel te eindigen, totdat Hoffenheim vijf minuten voor tijd het laken naar zich toe trok met een doelpunt van Sigurdsson.

In de stand schieten beide ploegen niets op. Met zeven punten verschil blijft Nürnberg op de zesde plaats en Hoffenheim blijft negende.