Janssen: "Bewijzen dat ik de juiste keuze heb gemaakt"

Bart De Wilde
| 14 reacties
Janssen: "Bewijzen dat ik de juiste keuze heb gemaakt"
Foto: © SC

Theo Janssen speelt de komende twee seizoen voor Ajax. De middenvelder komt voor 3,2 miljoen euro over van FC Twente. Hijzelf vindt dat hij de juist keuze heeft gemaakt.

"Ik kreeg vorige week maandag een belletje waarin de interesse van Ajax werd meegedeeld", verklaart Theo Janssen op de website van Ajax. "Toen dacht ik: 'het is een leuke en zeker grote club.'"

"Ajax is landskampioen geworden en speelt volgend seizoen in de Champions League" gaat de middenvelder verder. "Het was al snel duidelijk voor mij dat ik hier wilde komen. En de trainer wilde mij erg graag hebben. Dat Ajax er zo snel bij was terwijl de transferperiode nog maanden duurt, liet al zien hoe serieus de club was."

Janssen speelde zijn laatste wedstrijd van dit seizoen voor de Tukkers tegen Ajax. In zijn eerste wedstrijd volgend seizoen zal de kersverse Ajacied Twente opnieuw ontmoeten in de strijd om de Johan Cruijff-schaal.

"Dat is heel bijzonder. Ajax en Twente hebben veel wedstrijden uitgevochten. Ik kijk uit naar de Johan Cruijff Schaal. Dan kan ik iedereen laten zien dat ik de juiste keuze heb gemaakt.'
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties