Chicharito: "Ik ga United helpen geschiedenis te schrijven"

Chicharito: "Ik ga United helpen geschiedenis te schrijven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Javier Chicharito Hernandez heeft er een fantastisch eerste seizoen opzitten. In L'Equipe liet de Mexicaan weten fier te zijn om voor Manchester United te mogen spelen.

"Ik had nooit verwacht dat het zo zou lopen", zegt Hernández. "Het zag er naar uit dat ik niet vaak zou spelen. Ik dacht dat ik de speler was die in de slotminuten in het veld werd gebracht om wellicht nog voor een doelpunt te zorgen. Nadat het scoren begon te lopen kreeg ik veel zelfvertrouwen. Daarna ging het snel."

"In het duel met Stoke City (van 24 oktober 2010, red.) kreeg ik voor het eerst het gevoel dat het een interessant seizoen kon worden. Ik zat lekker in de wedstrijd, scoorde twee keer en het leek erop alsof ik al tien jaar voor United speelde. Door mijn teamgenoten kon ik exact laten zien wat ik in huis had", aldus de jonge spits.

"Deze club heeft een ziel. Succes zit in het DNA van Manchester United. Ik speel bij de beste ploeg van de wereld. Het winnen van de Engelse titel was prachtig. Ik ga United helpen geschiedenis te schrijven."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties