Nainggolan: "Napoli bood 9 miljoen voor mij"

Jelle Vereecke
| 10 reacties
Nainggolan: "Napoli bood 9 miljoen voor mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan is grof wild op de transfermarkt. Onze landgenoot speelt bij Cagliari in de Serie A, maar de grote clubs staan in de rij voor onze landgenoot.

Nainggolan is zo goed als onbekend in ons land, maar onze landgenoot speelde vorig jaar een ijzersterk seizoen in de Serie A. De middenvelder van Cagliari staat in de belangstelling van verschillende topclubs. "Ik weet dat de club een bod van 9 miljoen euro van Napoli heeft afgewezen", zegt Nainggolan in Gazet van Antwerpen.

"Ik heb ook gehoord dat Milan-coach Allegri me wil", gaat onze 23-jarige landgenoot verder. "City-coach Mancini vindt dat ik vorig seizoen één van de beste spelers in Italie was."

"Maar ik eis geen transfer. Ik zit hier goed. De fans zijn geweldig en coach Roberto Donadoni gelooft in mij. Ik ben 23 jaar en moet nog bevestigen. Maar als bijvoorbeeld City een akkoord zou bereken met Cagliari, zal ik een transfer niet weigeren. Dat is de wereldtop."

Hoe komt het dan dat Nainggolan geen plaatsje heeft bij de Rode Duivels? "Ik zit elke keer bij de voorselectie, maar de voetbalbond komt nooit kijken", aldus Nainggolan. "Het wordt tijd dat ze mij eens komen scouten. Ik eis zeker geen basisplaats, maar ik zou wel eens een kans willen krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties