Courtois ontvangt Celtic

Tomas Taecke
| 4 reacties
Courtois ontvangt Celtic
Foto: © SC

Thibaut Courtois begint vanavond met Atletico aan de Europa League. De doelman kijkt Celtic Glasgow in de ogen, dat via een achterpoortje toch Europees voetbal mag spelen.

Courtois, zaterdag onder de lat voor Atletico in Valencia, mocht deze avond normaal opdraven tegen Sion. De Zwitsers stelden in de kwalificiatiewedstrijd tegen Celtic niet-speelgerechtigde spelers op en werd daardoor de deelname aan Europees voetbal door de Uefa ontzegd. Het Schotse Celtic vervangt Sion en trekt vanavond dus naar Madrid.

Ook Dries Mertens en Timothy Derijck starten vanavond hun Europese campagne met PSV. De Eindhovenaren starten tegen Legia Warschau en spelen later in de poule tegen Hapoel Tel Aviv en Rapid Boekarest.

Maarten Martens zal er niet bij zijn wanneer AZ donderdagavond Malmö ontvangt. Onze landgenoot sukkelt al het hele seizoen met de enkel en ondergaat binnenkort een operatie.

Twente gaat met Bart Buysse op bezoek bij het Londense Fulham, waar Bryan Ruiz niet mag aantreden in Europees competitieverband. Ook Nacer Chadli zal er niet bijlopen, hij is nog steeds geblesseerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties