PSG wil een stuntje met komst Beckham

Mathias Dumarey
| 7 reacties
PSG wil een stuntje met komst Beckham
Foto: © SC

David Beckham (foto) zou binnenkort wel eens aan de slag kunnen gaan in de Franse Ligue 1. Paris St.-Germain is geïnteresseerd, maar ook enkele Engelse teams willen de blonde middenvelder binnenhalen.

Leonardo liet aan de BBC weten dat de deur voor David Beckham open staat. "Hij is meer dan een voetballer alleen. Hij is ook een merk, een popster. Ik zou altijd nadenken over het aantrekken van iemand als Beckham", aldus de Braziliaanse sportief directeur van PSG. Leonardo was enkele jaren terug nog de trainer van de Engelsman bij AC Milan.

PSG is momenteel eigendom van Qatar Sports Investments. De consortium investeerde in de voorbije zomer heel veel in het Parijse elftal. PSG kon voor het laatst kampioen worden van Frankrijk in 1994. De duurste aanwinst was de Argentijnse aanvaller Javier Pastore (Palermo), maar ook Jérémy Menez (AS Roma), Diego Lugano (Fenerbahçe SK) en Mohamed Sissoko (Juventus Turijn) maakten de overstap naar het Parc des Princes.

David Beckham kan de volgende ster worden die naar de Franse hoofdstad komt. Op het moment dat de Major League Soccer is afgelopen, is hij transfervrij. Naast PSG zijn ook de Londense teams QPR en Tottenham Hotspur geïnteresseerd.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties