KSK Kallo B maat te groot voor SK Beveren

Melissa Maes
| 1 reacties

KSK Kallo B was zaterdag te sterk voor SK Beveren. Vierhonderd toeschouwers kunnen dat getuigen. Provinciaal voetbal leeft en de derbysfeer was op en top in orde.

In het begin van de wedstrijd kreeg Beveren de bal niet weg en Verstraeten nam dat cadeau dankbaar aan. Van Damme was kansloos bij de 1-0. Beveren kon zich alsnog herpakken. Net voor de rust kopte Selle knap binnen.

In de tweede periode kwam Kallo fris uit de kleedkamer en ging het meteen op zoek naar de voorsprong. Die kwam er via Fiers ook snel. Direct daarna werd Fiers gehaakt in de zestien en mocht Olivini aanleggen voor de gefloten strafschop.

Kallo had geen medelijden met zijn tegenstander. Nog geen tien minuten later stond het al 3-1 via een perfecte hoekschop van Heyrman op het hoofd van Willems. Meersman maakte het alsnog spannend met een heerlijk afstandsschot: 3-2.

Het mocht niet zijn voor Beveren, want de thuisploeg had de wedstrijd helemaal onder controle naar het einde van de match toe. Meer nog, Fiers zette met een mooie lobbal de 4-2 op het scorebord.