Mourinho boos op alles en iedereen na nederlaag

Fabian Morren
| 77 reacties
Mourinho boos op alles en iedereen na nederlaag
Foto: © SC

Real Madrid ging met 1-0 de boot in tegen Levante. José Mourinho was allerminst opgezet met de tegenstander. "Ze hebben dat slim gedaan."

"Ik moet ze feliciteren met het winnen van tijd, het 'faken' van blessures, het uitlokken van vrije trappen en het niet teruggeven van de bal. We zijn er ingetrapt. Het is de smerige kant van het voetbal, dat hebben ze slim gedaan", aldus een cynische Mourinho.

Voor dit weekend had Real Madrid nog twee punten voorsprong op Barcelona, nu al een punt achtererstand. "Alle punten zijn belangrijk. Maar het is beter om een wedstrijd te verliezen dan er twee gelijk te spelen. Verliezen is psychologisch gezien zwaarder, maar twee keer gelijkspelen is erger dan een keer verliezen. Maar iedere wedstrijd in de competitie is belangrijk, ook ieder punt."

Naast de tegenstander had Mourinho ook iets tegen de arbitrage. "We hadden een strafschop moeten hebben, dat was duidelijk. Bovendien was de handsbal van die jongen ook direct zijn tweede gele kaart. Als we hadden gescoord en Levante komt op dat moment met tien man, krijg je een hele andere wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties