Ontslagnemende Koeman ergerde zich aan vissenkom

Jim Bogaert
| 4 reacties
Ontslagnemende Koeman ergerde zich aan vissenkom
Foto: © SC

Koeman heeft gereageerd op zijn vertrek bij FC Utrecht. “Ik besef dat ik imagoschade oploop”, aldus de Nederlander op de persconferentie.

Het trainingscomplex lijkt Koemans grootste probleem te zijn geweest.“Vanaf dag één heb ik dit aangegeven bij de directie. Het zag er niet naar uit dat dit snel verbeterd kon worden”,  schrijft AD.nl.

“Het spelershome wordt gekscherend 'de vissenkom' genoemd. Iedereen kan daar naar binnenkijken. De spelers hebben daar geen rust en privacy, als ze een potje staan te darten kan iedereen dat zien”, aldus Koeman.

“Ik kan mijn ei niet kwijt, mis professionalisme. Het was een verkeerde keuze om naar Utrecht te gaan. Op dit moment passen FC Utrecht en ik niet bij elkaar”, ging het verder.

“Ik had een contract voor één jaar en kon er niet op wachten tot de dingen verbeterd waren. Ik besef dat ik hierdoor imagoschade oploop in mijn carrière. Ik ben nog niet financieel onafhankelijk, maar ik heb voor mijn gevoel gekozen. Ik had tot het eind van het seizoen kunnen blijven om mijn geld op te strijken, maar zo zit ik niet in elkaar", klonk het nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties