Twente herpakt zich met ruime uitzege

Twente herpakt zich met ruime uitzege
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Twente heeft de mini-crisis de kop ingedrukt met een 2-6-uitzege op het veld van FC Utrecht. De Tukkers staan nu alleen derde en naderen tot op één punt van PSV.

Na vier gelijke spelen uit de laatste vijf wedstrijden heeft FC Twente een mindere periode achter zich gelaten. De Tukkers wonnen met maar liefst 2-6 van FC Utrecht.

Op het uur al zette Ola John met zijn tweede doelpunt van de namiddag de 0-5 op het bord. Utrecht werd zondagmiddag helemaal zoek gespeeld en kon pas in de slotfase de eer via Demouge en Bulthuis redden. Voor Twente scoorden Janssen (2x), Wisgerhof en Berghuis de andere goals.

De vicekampioen uit Enschede rukt zich drie punten los van Ajax en Feyenoord en nadert tot op één punt van tweede in de stand PSV.

Vitesse - RKC 4-0

Net als Twente was ook revelatie Vitesse andermaal goed bij schot. De Gelderlanders haalden zwaar uit tegen promovendus RKC, dat bij de rust tegen een moeilijk op te halen 3-0-achterstand aankeek. Na doelpunten van Van der Heijden, Kazaishvili en Aborah legde Bony de eindstand vast vanop de stip (4-0).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties