Tottenham maakt het clubs uit Manchester zwaar lastig

Dirk Pieters
| 8 reacties

Wie dacht dat de titelstrijd enkel tussen Manchester City en Manchester United ging is eraan voor de moeite. Ook Tottenham blijft het uitstekend doen in de competitie. Woensdagavond versloeg het Everton met 2-0.

Door de overwinning staat Tottenham op gelijke hoogte met Manchester United. Beide clubs hebben momenteel 45 punten. Dat zijn er nog drie minder dan leider Manchester City. De voorsprong op Chelsea, dat vierde staat, is al acht punten ondertussen. Everton stond elfde en blijft dat ook.

Zowel voor als na de rust wist Tottenham een doelpunt te maken en zo stond na 90 minuten de eindstand op het bord. Lennon en Assou Ekotto zorgden voor de doelpunten.

De wedstrijd tegen Everton was een inhaalwedstrijd. Het onderlinge duel werd aan het begin van het seizoen afgelast wegens de rellen in de wijk Tottenham en vond nu pas plaats.