Pogrebynak (Fulham) scoort vijf keer in drie wedstrijden

Jefrey Van der Straeten
| 5 reacties
Pogrebynak (Fulham) scoort vijf keer in drie wedstrijden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pavel Pogrebnyak heeft zijn start bij Fulham niet gemist. Afgelopen weekend scoorde hij nog een hattrick tegen Wolverhampton Wanderers.

De Russische spits, die een half jaar gehuurd wordt van VFB Stuttgart, lijkt geen nood te hebben aan een aanpassingsperiode. Nadat hij in zijn eerste twee wedstrijden telkens kon scoren, legde hij er dit weekend drie in het mandje. Dat maakt vijf goals in drie wedstrijden, vrij behoorlijk voor een speler van een Engelse middenmoter.

Wat nog merkwaardiger is: voor zijn vijf doelpunten had de Rus maar zeven doelpogingen nodig, een indrukwekkend afwerkingspercentage van maar liefst 71%.

De doelgerichte spits reageert dan ook tevreden op de clubwebsite van Fulham: “Ik ben echt blij om deel uit te maken van dit team. We scoren veel doelpunten en spelen erg goed. Hopelijk kunnen we deze vorm tot het einde van het seizoen volhouden.”

Ook Martin Jol reageerde dit weekend tevreden. “Normaal haal ik niet graag spelers tijdens de winterstop. Maar Bobby Zamora wou graag naar QPR vertrekken, dus hadden we een vervanger nodig. Met Pogrebnyak hebben we de goede keuze gemaakt. Ik had er wel vertrouwen in dat hij het hier zou maken, maar dacht niet dat het zo snel zou gaan”, aldus de Nederlandse Fulham-manager.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties