Kuyt kan weg tegen een wel heel erg laag bedrag

Mathias Dumarey
| 100 reacties
Kuyt kan weg tegen een wel heel erg laag bedrag
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat Dirk Kuyt (foto) op het einde van het seizoen Anfield Road zal moeten verlaten. Bij The Reds willen ze verjongen en daar lijkt de Nederlander slachtoffer van te worden.

Dirk Kuyt wordt volgende zomer 32 jaar en Liverpool denkt er dan ook aan om een vervanger voor hem te zoeken. De spits heeft nog een contract tot de zomer van 2013, maar volgens de krant De Telegraaf zou Kuyt deze zomer al mogen vertrekken voor een som van amper 1,1 miljoen euro. Een terugkeer naar het financieel nog altijd niet in bijster goed water verkerende Feyenoord lijkt dan ook tot de mogelijkheden te behoren.

Kuyt speelde bij Liverpool zo'n tweehonderd competitiewedstrijden en deed er meer dan vijftig keer de netten trillen. Manager Kenny Dalglish respecteert Kuyt heel erg, maar momenteel moet de man uit Katwijk vooral genoegen nemen met een zitje op de invallersbank. Kuyt scoorde nog maar twee keer in 28 competitieduels waarin hij in actie kwam.

Fiorentina en Galatasaray willen Kuyt nog graag overtuigen voor een avontuur, maar de speler zelf gaf al meermaals aan zijn loopbaan te willen afronden in De Kuip. Hij speelde voor die ploeg tussen 2003 en 2006 en heeft er zijn hart verloren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties