Juventus en Milan laten geen steek vallen

Dirk Pieters
| 1 reacties

De nummers één en twee uit de Serie A kwamen als laatsten in actie op speeldag 34. Juventus nam het op tegen Cesena. De leider won met het kleinste verschil, maar zag ook AC Milan winnen met 1-0. In de stand blijft Juventus op kop met drie punten voorsprong.

Juventus liet na negen minuten de kans liggen om op voorsprong te komen. Het was Andrea Pirlo die de strafschop onbenut liet. Een misser die ervoor zorgde dat Cesena mocht gaan rusten met een 0-0 ruststand. In de tweede helft was het lang wachten op het verlossende doelpunt, maar tien minuten voor tijd zette Borriello de 0-1 op het bord.

AC Milan kende op eigen veld meer problemen dan verwacht met het nummer zeventien Genoa. De thuisploeg moest ruim 87 minuten wachten op een treffer, maar toen zorgde Boateng voor het winnende doelpunten.