Mourinho: "Preciado had alles waar ik bij mensen van houd"

Fabian Morren
| 7 reacties
Mourinho: "Preciado had alles waar ik bij mensen van houd"
Foto: © SC

De Spaanse voetbalwereld is in rouw om de dood van Manuel Preciado. Vrijdag zou de 54-jarige coach voorgesteld worden als de nieuwe trainer van Villarreal.

Preciado uitte forse kritiek op de komst van Mourinho. Zo raakte hij bekend bij het grote publiek. De trainer van Real Madrid diende hem van antwoord, maar enkele maanden later legden ze hun ruzie bij.

Enkele weken geleden bracht Preciado nog een bezoek aan het oefencomplex van Real Madrid, waar hij hartelijk begroet werd door Mourinho. 

"Ik wil mijn medeleven betonen aan alle personen uit de omgeving van Preciado", vertelt Mourinho op de clubsite van Real Madrid. "Aan zijn familie, aan de mensen van Sporting, Racing Santander, Levante en Villarreal. Die club zou hij ongetwijfeld naar de Primera División hebben teruggebracht."

"Hij was altijd een waardige tegenstander en ik leerde hem in maart goed kennen toen hij ons trainingscomplex bezocht. Hij had alles waar ik bij mensen en sporters van houd: karakter, recht door zee en kracht om tegenslagen te verwerken. Vooral in het laatste opzicht had hij het niet makkelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties