Reactie Ontevreden Boeckx: "Fans moeten achter de spelers staan"

Tomas Taecke
| 18 reacties
Ontevreden Boeckx: "Fans moeten achter de spelers staan"
Foto: © SC

Frank Boeckx werd door Trond Sollied nogmaals onder de lat geposteerd tegen Differdange. De doelman van de Buffalo's vond het allesbehalve dat de Gentse aanhang hem een paar keer op de korrel nam.

Tomas Taecke in Gent

AA Gent domineerde de partij tegen Differdange maar slikte toch twee ontluisterende doelpunten. Frank Boeckx kon maar weinig doen aan die tegengoals maar was voor een deel van de thuisaanhang toch de kop van jut.

"Natuurlijk doet dat pijn", zei Boeckx in de mixed zone na de partij tegen de Luxemburgers. "We slikken enkele doelpunten waar ik weinig aan kon doen en dan achten enkele fans het nodig mij lelijke dingen toe te roepen".

"Ze mogen supporter zijn van Padt maar hoeven daarom niet tegen mij te zijn. Er ontbreekt een basis van respect. Als ik fouten maak mogen ze ontevreden zijn, maar dit was niet het geval. De fans worden gevoed, of dit nu door de media is of niet laat ik in het midden".

Frank Boeckx was duidelijk misnoegd na de wedstrijd, maar laat zich daardoor sportief niet uit zijn lood slaan.

"Het deed deugd om te mogen starten, pas om 17.30u (twee uur voor de wedstrijd nvdr.) had de trainer mij op de hoogte gebracht. Zoals altijd was ik klaar. Ik doe elke dag mijn best om er te staan wanneer het moet".

"Wat betreft de wedstrijd: ik denk dat veel ploegen het lastig zouden hebben tegen elf verdedigers. Achterin gaven we wat ruimte weg en voorin waren we niet fris genoeg voor doel. Maar we zijn uiteindelijk rustig gebleven en hebben gedaan wat we moesten doen".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties