Mourinho: "Kaka mag vertrekken"

Christophe van den Boom
| 6 reacties
Mourinho: "Kaka mag vertrekken"
Foto: © SC

Kaka wordt al weken gelinkt aan een terugkeer naar AC MIlan. Real Madrid wilde de middenvelder eerst niet verkopen, maar ze lijken nu toch van gedacht veranderd. Van Real Madrid-trainer Jose Mourinho mag Kaka de club verlaten. Maar enkel voor de juiste prijs.

De Braziliaanse spelmaker werd meermaals in verband gebracht met een terugkeer naar oude liefde AC Milan, nadat hij bij Real Madrid niet veel aan de bak kwam.  Nu wil de club uit de Spaanse hoofdstad Luca Modric van Tottenham en lijkt kaka te worden beschouwd als overschot.  Mourinho heeft nu toegegeven dat hij de Braziliaan de club mag verlaten, maar enkel als de club een goed bod krijgt.

“Als Kaka blijft, dan zal ik blij zijn. Ook als hij gaat zal ik blij zijn voor hem. In de voetballerij is het normaal dat de spelers voetballen in de club die ze verkiezen,” verklaart de Portugees. “Hij is een zeer goede voetballer en is bijna op topniveau. Als hij beslist om te blijven, dan is dat goed. Als hij vertrekt is dat ook goed, maar we gaan hem niet gratis weggeven. Degen die hem wil, moet de juist prijs betalen.

Kaka kwam drie seizoenen geleden over van AC Milan, waar hij potten brak. Bij Real Madrid was hij vooral supersub en maakte hij in totaal 28 doelpunten.   

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties