Reactie De Witte: "Beter nu geen grote woorden gebruiken"

De Witte: "Beter nu geen grote woorden gebruiken"
Foto: © SC

Het moet een pijnlijke avond geweest zijn voor Gent-voorzitter Ivan De Witte. Zijn team ging roemloos ten onder tegen het bescheiden Videoton uit Hongarije. Het was dan ook een ontgoochelde De Witte die in de catacomben opdook.

Johan Walckiers in Gent

De Witte draaide zijn tong een paar keer vooraleer hij antwoord gaf. "De eerste twintig minuten hebben we de kansen gemist", aldus de preses. "En wat niet mocht gebeuren, gebeurde dan toch. Na de tegengoal werd het helemaal hopeloos. De drive bij onze spelers verdween ook."

Zware uitspraken wou De Witte echter niet doen. "Het is een wedstrijd geworden waar we eens goed over moeten nadenken. Het is beter om nu geen grote woorden te gebruiken. Intern moet er eens goed over gediscussieerd worden."

De Witte had ook de kwetsende leuzes aan het adres van Michel Louwagie gehoord. "Ik sta pal achter Michel", antwoordde hij direct. "De supporters mogen niet vergeten dat het Michel was die grote inspanningen gedaan heeft om deze club weer gezond te krijgen. Ik zou willen dat we één groep vormen: supporters, bestuur en spelers. Ik ga me dan ook onthouden van emotionele kritiek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties