Moisander: "Ik concentreer me op AZ"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Moisander: "Ik concentreer me op AZ"
Foto: © SC

Niklas Moisander wilde graag naar Anderlecht, maar zag die transfer aan zijn neus voorbijgaan. Matias Suarez slaagde niet voor de medische keuring van Moskou en blijft voorlopig in het Astrid Park. Zonder geld in de kas, geen Moisander.

De Belgische landskampioen zag miljoenen in rook opgaan door de falende transfer van Matias Suarez. Paars-Wit is gedwongen om afstand te doen van de Finse international, die ook bij Ajax in beeld was. Maar van Ajax verwacht de speler van AZ niet veel meer.

“Mijn transfer naar Ajax is geschiedenis,” zei hij tegen NUsport. “Ik heb al meer dan een maand niets meer van de club gehoord. Zij zullen waarschijnlijk voor een jongere en goedkopere speler gaan”, aldus de 27-jarige Fin.

Dat de transfer naar Anderlecht niet doorgaat, vindt Moisander erg jammer. Hij wil zich nu focussen op AZ Alkmaar, de club waar hij sinds 2008 actief is. “Ik was erg teleurgesteld dat de transfer niet plaatsvond, maar het dossier is nog niet helemaal gesloten. Wat er ook gebeuren mag, ik heb besloten om mij nu 100% te focussen op AZ en de Finse nationale ploeg. Ik ga er toch niets aan kunnen veranderen als een club in de laatste weken van de transferperiode toch beslist om mij over te nemen,” concludeert hij. 

Indien Anderlecht zich kwalificeert voor de groepsfase van de Champions League, dan liggen de kaarten opnieuw anders en is een overgang van Moisander nog altijd mogelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties