Falcao rolt Chelsea op

Fabian Morren
| 18 reacties

Atlético Madrid heeft voor de tweede keer in de geschiedenis de Europese Super Cup veroverd. In Monaco gaf de ploeg van Thibaut Courtois voetballes aan het Chelsea van Eden Hazard: 4-1.

Vooral Falcao was outstanding. Voor de rust telde de Colombiaanse spits Chelsea al in zijn eentje uit. Met een stiftje zorgde hij voor de 1-0. Nadien met een gekruld schot en bij de 3-0 trapte Falcao beheerst onder Cech.

Dat was nog niet alles, want de aanvaller raakte in de eerste helft ook nog de lat en de paal. Het had zomaar 5-0 aan de rust kunnen staan.

Chelsea had na rust meer balbezit. Toch werd het langs Miranda 4-0. Na een corner van Frank Lampard kon Gary Cahill nog milderen en Courtois de eerste en enige keer van de avond vloeren. Bij Chelsea speelde Eden Hazard overigens de hele wedstrijd.