Villas-Boas: "Aanvallen tegen United"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Villas-Boas: "Aanvallen tegen United"
Foto: © SC

André Villas-Boas wil met Tottenham aanvallen in en tegen Manchester United. De coach van Vertonghen en Dembélé gaf dat mee op een persconferentie: "Ik hou van aanvallend voetbal."

Villas-Boas wil zaterdag volop voor de winst gaan op Old Trafford. Als Tottenham wint op United zou dat voor de eerste keer sinds 1989 zijn.

De voormalige coach van Chelsea probeerde het vorig jaar op dezelfde manier. Toen kreeg Chelsea echter nog voor de rust drie goals tegen. De match eindigde uiteindelijk op 3-1. Villas-Boas wordt door dit resultaat niet afgeschrikt: “Hadden wij eerst gescoord, dan was het een andere wedstrijd geweest. Dit is gewoon de manier waarop ik mijn ploegen graag laat spelen.”

“We weten natuurlijk dat het niet makkelijk is om daar iets te halen, maar dat wil niet zeggen dat je kansloos bent als je met een open vizier speelt. Het belangrijkste is dat we de kansen die we krijgen ook afmaken.”

Tottenham is momenteel zes wedstrijden ongeslagen, winst op United zou de ploeg dichter bij de begeerde top-vier brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties