Rodgers blijft mikken op top vier

Yves Dekoning
| 10 reacties
Rodgers blijft mikken op top vier
Foto: © SC

Liverpool FC wil terug aansluiting vinden bij de top in Engeland en Europa. Daarvoor wil de club zich eerst opnieuw kwalificeren voor de Champions League. In Engeland betekent dit dat je bij de eerste vier moet eindigen.

In het seizoen 2008-2009 eindigde Liverpool FC nog tweede, op vier punten van rivaal Manchester United. Daarna ging het bergaf met de Reds. De laatste drie seizoenen behaalden ze een zevende, zesde en achtste plaats. Met Brendan Rodgers wil LFC over enkele jaren terug meespelen voor de titel. Dit seizoen was top vier het doel en ondanks een mislukte start blijft Rodgers daar in geloven.

"We hebben veel kwaliteit hier en de sfeer en eenheid zijn goed. De resultaten vallen tegen, maar we spelen goed en het seizoen duurt nog lang. Als de spelers het systeem beter onder de knie krijgen, zullen de resultaten wel volgen. Ook tegen Udinese was het bij momenten uitstekend. De snelheid van passen en beweging en de creativiteit waren geweldig."

Liverpool staat momenteel 14de in de stand. Zondag wacht een duel tegen Stoke City. Manchester City is vierde, de Citizens tellen zeven punten meer dan de Reds.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties