Derde A: top-drie én Ceulemans winnen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Derde A: top-drie én Ceulemans winnen
Foto: © SC

In derde klasse A konden de drie eerste uit de stand hun wedstrijd overtuigend winnen. Hoogstraten, Geel-Meerhout en Hamme blijven zo bovenaan het klassement. RC Mechelen steeg naar plaats vier. Jan Ceulemans kon winnen bij zijn debuut.

Hoogstraten VV – SK Ronse 5-2

Hoogstraten won makkelijk van SK Ronse met 5-2. De ploeg blijft zo aan kop met 24 punten uit tien wedstrijden. Ronse vinden we op plaats tien met veertien punten.

Hamme – Rupel Boom 2-0

Hamme kreeg een moeilijkere tegenstander voor de kiezen. Het versloeg Rupel Boom met 2-0. De doelpunten werden gescoord door Nicot (pen) en Kabir. Hamme heeft nu 21 punten, Rupel Boom zakt naar plaats zeven.

Verbroerdering Geel-Meerhout – KRC Waregem 4-1

Geel-Meerhout ontving met KRC Waregem de toenmalig vierde uit de stand. Het werd een makkelijkere wedstrijd dan gedacht. De goals van Geel-Meerhout waren van de hand van Frederix, Vandecauter (2x) en Nuyts. Bayard kon milderen vanop de stip voor Waregem. Geel-Meerhout staat samen met Hamme op plaats twee. Waregem zakt naar vijf.

Olsa Brakel - RC Mechelen 0-1

RC Mechelen kon dankzij het verlies van Waregem naar de vierde plaats springen, het won met 0-1 op het veld van Olsa Brakel. Brakel staat in de kelder van het klassement zestiende.

KV Turnhout – Cappellen FC 1-2

Verder kon Jan Ceulemans zijn debuut als trainer bij Cappellen winnend afsluiten. Het won met 1-2 bij Turnhout. De goals voor Cappellen werden gescoord door Ben Van den Brandt, ex-Turnhout. Carton kon scoren voor Turnhout. Cappellen klimt over Wetteren naar plaats dertien. Turnhout blijft laatste.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties