Ronaldo: "Neymar op termijn beter dan Messi"

Koen Schaaphok
| 9 reacties
Ronaldo: "Neymar op termijn beter dan Messi"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er voorlopig naar uit dat het nog maar een kwestie van tijd is vooraleer Neymar Santos verruilt voor Europa. Ronaldo is de zoveelste Braziliaan die zijn landgenoot aanraadt de overstap te maken. Hij is ook van mening dat Neymar beter kan worden dan Lionel Messi.

Volgens de voormalig Wereldvoetballer van het Jaar kan Neymar in zijn voetsporen treden, maar dan moet hij wel snel naar Europa verkassen. Pas als hij in Europa op de velden staat, kan hij zijn klasse laten zien  "Natuurlijk is Lionel Messi op dit moment beter dan Neymar", reageerde Ronaldo op uitspraken van Pelé, die van mening is dat Neymar nu al meer in huis heeft dan Messi. "Maar dat kan veranderen. Neymar heeft erg veel talent en hij kan op een dag uitgroeien tot de beste speler van de wereld."

"Maar je kan alleen de beste van de wereld worden als je in Europa speelt. Ik wil Neymar dan ook adviseren om zo snel mogelijk naar Europa te gaan, want hier in Brazilië staat hij stil”, aldus Ronaldo. Barcelona, Real Madrid, Chelsea en Paris Saint-Germain zijn slechts een paar clubs die hun oog hebben laten vallen op Neymar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties