"Juventus oorzaak van 'slechte' Serie A"

Koen Schaaphok
| 7 reacties
"Juventus oorzaak van 'slechte' Serie A"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zdenek Zeman, coach van AS Roma en altijd bereid om zijn uitgesproken mening te geven, heeft in de Italiaanse media zwaar uitgehaald naar de Agnelli's, de familie achter landskampioen Juventus.

Zeman is duidelijk niet in zijn nopjes met de situatie in de huidige Seria A. “Minder en minder topspelers willen voetballen in de Serie A, de topclubs spelen een kleinere rol in Europa en het ene na het andere corruptieschandaal schrikt de competitie al jaren op”, aldus Zeman, die in de Agnelli’s de oorzaak ziet. “De Agnelli's hebben het voetbal de afgelopen twintig jaar in handen gehad en ze hebben alle tijd gehad om die verbeteringen te maken.”

“Juventus-voorzitter Andrea Agnelli zegt dat het systeem van het Italiaanse voetbal een periode van snelle achteruitgang ondergaat", vertelt Zeman. "Ik denk dat hij gelijk heeft, er is een noodzaak om te hervormen, een noodzaak om te verbeteren. Maar dit is iemand die zegt wat iedereen zegt, het is een tweede om ook echt met het proces van hervormen te beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties