Reactie Benitez: "Het ontbrak ons aan scherpte"

Benitez: "Het ontbrak ons aan scherpte"
Foto: © SC

Chelsea verloor gisteren uiterst verrassend van Queen Park Rangers. In het eigen Stamford Bridge werd het 0-1 voor QPR. Volgens Benitez ligt de nederlaag niet aan het rotatiesysteem, maar aan het feit dat er vele dingen niet werkten bij zijn club.

“Sommige spelers waren wat vermoeid. Het ontbrak ons duidelijk aan scherpte in de passing en ook het tempo was niet hoog genoeg. Zo hebben we QPR een kans gegeven in de wedstrijd te komen, en die hebben ze met beide handen gegrepen”, aldus Benitez na de wedstrijd. Daarmee alludeerde hij ook op het drukke speelschema dat Chelsea de laatste weken kende, met ook een uitstap naar het WK voor clubs.

Het lag volgens Benitez in ieder geval niet aan het rotatiesysteem , waardoor ook Rode Duivel Eden Hazard rust kreeg en een halfuur voor tijd moest invallen. “We kunnen niet doorgaan met het opstellen van steeds dezelfde spelers. Op eigen veld moet je tegen een laaggeklasseerde ploeg vertrouwen hebben in je eigen spelers dat ze de klus wel klaren”, besloot de coach van Chelsea.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties