Reactie Mikulic: "Beerschot verdiende een punt"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Mikulic: "Beerschot verdiende een punt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tomislav Mikulic trad zaterdagavond met OH Leuven aan tegen zijn ex-club Beerschot. De verdediger baalde nadat zijn team tegen 10 man alsnog een voorsprong uit handen gaf.

Robby Morren in Leuven

"Het was wel een beetje speciaal om tegen Beerschot te spelen maar uiteindelijk was het een wedstrijd als een andere. Wij wilden graag winnen maar ik denk dat Beerschot ook wel een punt verdiende. Uiteindelijk is het gelijkspel een correct resultaat."

"Op het moment dat wij 1-0 voor stonden en zij met 10 verder moesten na die rode kaart, hadden wij de overwinning nooit meer uit handen mogen geven. We maakten een dekkingsfout in onze eigen zestien en daardoor konden zij scoren."

Leuk zonder druk

De komende drie wedstrijden staat er voor OHL niets meer op het spel. De club is zeker van play-off 2. Mikulic vindt het best leuk om de komende matchen zonder druk te kunnen spelen.

"Die situatie is niet moeilijk want wij kunnen niet meer meestrijden voor de topzes en we zijn zeker van het behoud. Wij zitten niet in een moeilijke situatie, we kunnen zonder druk voetballen. Het is plezant om zulke wedstrijden te kunnen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties