El Shaarawy:"Hadden bij rust 0-3 moeten leiden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
El Shaarawy:"Hadden bij rust 0-3 moeten leiden"
Foto: © SC

De Milanese derby tussen Inter en AC Milan eindigde gisteravond onbeslist. Het werd 1-1 in het Giuseppe Meazza- stadion. Volgen Stephan El Shaarawy had de wedstrijd halverwege echter al beslist moeten zijn.

El Shaarawy opende halfweg de eerste helft de score voor Milan en kreeg daarna nog enkele kansen. “Het was leuk om mijn eerste doelpunt tijdens een derby te maken. Maar wat belangrijker had geweest, was een overwinning”, vertelt het excentrieke dribbelwonder in de Italiaanse pers.

“Hoe dan ook hadden we de rest voor de pauze al moeten beslissen. Het had 0-3 moeten staan bij de rust, maar we maakten het niet af en speelden daarom gelijk. Onze eerste helft was echter goed, daar moeten we nu op voortborduren”, besluit de topschutter van Milan.

Ook zijn coach Massimo Allegri trad zijn flankaanvaller bij in die woorden. "Met het spel uit de eerste helft ben ik tevreden. We creëerden veel kansen, maar dan moet je de wedstrijd wel kunnen beslissen. Hoe dan ook ben ik tevreden. Inter was de thuisploeg, dus de druk lag bij hen."

Beide teams schieten evenwel niet veel op met het gelijkspel. Milan staat derde in de stand en behoudt in de stand één punt voorsprong op Inter. De winnaar van het weekend was te vinden in Turijn. Juventus won van Siena met 3-0 en zet Milan nu al op 15 punten. Napoli, tweede in de stand, gaat maandagavond nog op bezoek bij Udinese.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties