Utrecht-Belg wil straks hogerop

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Utrecht-Belg wil straks hogerop
Foto: © SC

Jan Wuytens, de enige Belg nog in loondienst van FC Utrecht, wil na dit seizoen graag een stap hogerop zetten. Onze landgenoot is transfervrij wat een extra troef kan zijn voor een geïnteresseerde club.

Jan Wuytens spendeert al bijna zijn hele voetballoopbaan bij onze noorderburen. Op zijn dertien jaar ging hij al voetballen voor de jeugd van PSV Eindhoven. In het seizoen 2005/06 maakte hij op het hoogste niveau zijn debuut voor Heracles Almelo. Hij veroverde er een basisplaats en met goede prestaties kon hij in 2009 een transfer versieren naar FC Utrecht.

De 27-jarige Wuytens, een verdediger, vindt nu dat het opnieuw tijd is voor een stapje hogerop. "Ik weet nog niet wat de toekomst gaat brengen. Mijn manager zal het me wel vertellen als er een club concreet voor me is en dan gaan we bekijken of het een goede stap voor mij kan zijn", vertelt de speler in Voetbal International.

Wuytens is niet zinnens om bij de eerste de beste club te tekenen. Het is ook nog steeds een optie dat hij zijn contract verlengt in de Galgenwaard. "De deur helemaal dichtgooien doe ik nooit. Ik ken de voetbalwereld ondertussen al te goed. Bij Utrecht kennen ze wel mijn wens om deze zomer te vertrekken naar een hoger aangeschreven club", besluit Wuytens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties