Dirar: "Promotie is nu eerste doel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Dirar: "Promotie is nu eerste doel"
Foto: © SC

AS Monaco staat op het punt om terug te keren naar de Franse Ligue 1. Vooral voor Nabil Dirar is dat een opluchting. "De Franse tweede klasse is een rare competitie", aldus de ex-speler van Club Brugge.

Nabil Dirar verkaste in januari van vorig jaar naar het Franse prinsdom. De eerste maanden verliepen echter niet volgens plan. “De ploeg stond onderaan in het klassement toen ik hier aankwam”, vertelt de flankaanvaller in Sport/Voetbalmagazine. “Het vertrouwen ontbrak. Daarnaast was het ook naïef om te denken dat ik meteen zou uitblinken omdat ik van Club Brugge kwam. De Franse competitie is een rare zaak. De spelers zijn fysiek sterk en schuwen de lange bal niet. Dat is niet mijn spel.”

Maar de lucht boven Monaco klaarde op en de club mag opnieuw naar boven kijken. “Bij mijn aankomst werd er veel te veel van mij verwacht”, gaat Dirar verder. “Ik had immers veel geld gekost en moest meteen renderen. Tegenwoordig speel ik bevrijd. Het eerste doel is nu de promotie. Ik heb zin om mee te gaan in dit project. De club is immers razend ambitieus.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 2

Nieuwste reacties