Vertonghen met Spurs op zoek naar CL-ticket

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vertonghen met Spurs op zoek naar CL-ticket
Foto: © SC

Tottenham werd afgelopen week uitgeschakeld in de Europa League. Het Zwitserse Basel bleek over twee wedstrijden een maatje te sterk. Nu heeft Jan Vertonghen zijn zinnen gezet op het behalen van een Champions League-ticket.

Tottenham staat momenteel op een gedeelde vierde plaats met Chelsea. The Blues hebben echter een wedstrijd minder gespeeld. Maar ook Arsenal en Everton maken nog aanspraak op het laatste toegangsbewijs voor het kampioenenbal.

“Na de Europese uitschakeling in Basel konden we ons hoofd leegmaken”, aldus Vertonghen op Sporza. “We moeten nu toewerken naar de resterende wedstrijden in de Premier League. Het worden stuk voor stuk finales. Bovendien komen er enkele belangrijke spelers uit blessure (Gareth Bale maakt binnenkort zijn wederoptreden, nvdr.). We gaan voor de hoogst haalbare plaats.”

De Rode Duivel weigert te geloven dat de Europese uitschakeling voor een opdoffer heeft gezorgd. “Integendeel, het heeft ons als ploeg vooruit geholpen. We hebben gevochten voor elkaar en dat zal renderen in de toekomst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties