Drogba schenkt Galatasaray overwinning

Timothy Collard
| 2 reacties

Galatasaray staat alweer een stapje dichter bij een nieuwe Turkse landstitel. Cim Bom won thuis met 3-1 van Elazigspor en Didier Drogba liet zien dat hij het scoren nog altijd niet verleerd is.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de Turkse topclub. Al na twee minuten spelen schoot Burak Yilmaz Galatasaray op voorsprong. Na twintig minuten spelen verdubbelde Didier Drogba de score.

Elazigspor was niet van slag en scoorde twee minuten later de aansluitingstreffer. Nog zat het knotsgekke eerste halfuur er niet op. Vlak voor het halfuur tekende Drogba voor zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, inmiddels zijn vijfde competitiedoelpunt sinds hij in januari voor de club tekende.

Na de rust bleef Galatasaray zijn tegenstander makkelijk de baas en zo boekt de leider alweer een belangrijke overwinning op weg naar een nieuwe landstitel in Turkije. Drogba en co zetten eerste achtervolger Fenerbahçe voorlopig op zeven punten.