"Vaak wedstrijdvervalsing in laatste weken seizoen"

"Vaak wedstrijdvervalsing in laatste weken seizoen"
Foto: © SC

Volgens de voorzitter van Deportivo La Coruna worden tijdens de slotwedstrijden van een kampioenschap altijd wel wedstrijden op een of andere manier verkocht.

De Spaanse voetbalbond onderzoekt een wedstrijd tussen Levante en Deportivo La Coruna van een maand geleden. Het werd toen - verrassend - 0-4 voor de staartploeg en de spelers van Levante werden verweten weinig te hebben aangedrongen tijdens de wedstrijd.

De voorzitter van Deportivo La Coruna wil nu duidelijk maken dat zijn team niets te maken heeft met enige fraude tijdens deze wedstrijd. Toch stelt hij dat er vaker wedstrijden op een of andere manier worden verkocht aan het einde van het seizoen: "Op een of andere manier worden er wedstrijden gefixt op het einde van het seizoen. Het kan niet anders, want je ziet te vaak al te gekke uitslagen opduiken", aldus voorzitter Augusto Cesar Lendoiro tegen Europa Press.

"Ik steek er wel mijn hand voor in het vuur dat niemand van de staf of de spelers van onze clubs iets zouden te maken hebben met deze fraude."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties