Mirallas: "CSKA Moskou leek me geen goede optie"

Mirallas: "CSKA Moskou leek me geen goede optie"
Foto: © SC

Vrijdag staat Kevin Mirallas met de Rode Duivels oog in oog met Servië. In 2007 maakte de spits van Everton zijn debuut tegen de ex-Joegoslaven. De wedstrijd eindigde op 3-2.

Hopelijk vergaat het de Rode Duivels vrijdag net zo goed als in 2007. Om het plaatje compleet te maken: Mirallas tekende in zijn eerste interland meteen voor het tweede doelpunt van de Belgen. Inmiddels zijn we 34 interlands verder en sprak Sport/Voetbalmagazine met de aanvaller over enkele opvallende feiten.

“Daniël Van Buyten is zonder twijfel mijn beste vriend”, vertelt de 25-jarige flankaanvaller. “Bij elke vrije dag spreken we af om iets te gaan doen. Veel mensen vinden het eigenaardig dat we zo close met elkaar zijn, maar de meesten kennen het echte verhaal niet.”

De aanvaller speelt momenteel voor het Engelse Everton. Toch was de kans niet onbestaande dat Mirallas momenteel roebels zat te tellen in Moskou. “Ik had inderdaad de kans om voor CSKA Moskou te voetballen, maar dat leek me niet de beste optie. Ik heb een gezin en dat komt voor mij altijd op de eerste plaats.”

De aanvaller rijdt momenteel rond in een goudkleurige Bentley. Een weetje die hem in de kleedkamer prompt de bijnaam Goldfinger opleverde. “Mijn ploegmaats deden smalend over de kleur van mijn wagen en kwamen op de proppen met die bijnaam”, besluit Mirallas. “Ik heb liever dat ze met mijn wagen lachen en niet met mij. Ik ben trouwens geen voer voor de tabloids. Uitgaan en feesten tot in de vroege uurtjes is niet aan mij besteed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties