Lukaku: "Bevestigen bij Chelsea"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Lukaku: "Bevestigen bij Chelsea"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea heeft zijn eerste training van het seizoen achter de rug. Ook Romelu Lukaku was van de partij. Na de training maakte de Rode Duivel zijn ambities voor het komende seizoen duidelijk.

“Ik wil mijn goed seizoen van bij West Bromwich Albion bevestigen. Ik wil nog beter worden. Ik ben ambiteus, ook al ben ik nog jong. Door hard te werken wil ik slagen in mijn opzet: belangrijk worden voor deze club”, vertelde ex-speler van Anderlecht aan Chelsea TV.

De Rode Duivel moet voorlopig nog concurreren met Fernando Torres en Demba Ba voor de positie van diepe aanvaller bij De Blues. Daar zou echter nog verandering in kunnen komen tijdens de volgende weken. Chelsea aast namelijk zelf nog op een nieuwe aanvaller en zou vooral Ba graag nog van de hand willen doen.

Stage in Indonesië

Niet iedereen tekende overigens present op de eerste training van kersvers manager Jose Mourinho. Zo kregen David Luiz en Oscar (winnaar Confederations Cup, nvdr.) nog enkele dagen extra vakantie. Eind deze week vertrekt de Londense club dan op stage naar Indonesië, waar ze verder naar de competitiestart zullen toewerken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties